Internet poker guide

Internet-pokerÄr du en pokerspelande som försöker tjäna pengar på att spela det? Jag vet att jag är och har försökt i snart 2 år nu. Efter att ha läst de flesta guider poker strategi på internet var jag fortfarande en usel pokerspelare. Att göra några dollar från att spela poker var omöjligt för mig, oavsett noga följde jag guider som jag hade varit följande. Och då insåg jag äntligen varför. De flesta poker guider och strategier som du hittar på Internet är föråldrade och icke-arbetande, skriven år sedan av spelare som inte ens är trovärdiga. Alla dessa fel råd förlorade mina pengar och jag var på väg att ge upp tanken på att göra pengar på poker. Lyckligtvis gjorde jag inte, som jag hittade Micon Secrets 2. Mitt pokerspel är helt annorlunda efter det, och jag vill berätta för dig vad du kan hitta i denna fantastiska Micon Secrets 2 paket, tillsammans med min personliga erfarenhet efter att ha använt den.

För det första Micon Secrets 2 paket som ingen annan poker strategi guide du har sett någon annanstans. Det finns fullt med information skriven med 19 år av professionell poker upplevelse. Det tog mig ett tag att smälta informationen i Micon Secrets 2, men det var värt det. När allt är det ett relativt lätt att förstå poker guide, men ändå mycket kraftfull.

Jag tyckte att Bankrullehantering avsnittet till stor hjälp för mig. Micon Secrets 2 har hjälpt mig öka min bankrulle stadigt under de senaste två månaderna och visar inga tecken på att stanna. Till slut visste jag vad rätta gränser jag ska spelas baseras på mina resultat, och lärde sig att stoppa slitit bankrulle, något som jag var mycket skyldig till tidigare.

Du måste verkligen förstå 2 § Micon Hemligheternas om du planerar att tjäna pengar på poker. Efter användning Micon Secrets 2 för 2 månader, jag är övertygad om att man måste förstå och behärska cash games. Lär dig att göra det steg för steg från Micon Secrets 2, och spela varje position perfekt att ha den bästa chansen att vinna. Det finns också mycket intressanta strategier som jag aldrig har läst om någon annanstans. Hybrid styling är ett bra strategi för att i hemlighet hålla dina motståndare utanför vakt.

Avsnitt 3 av Micon Hemligheternas 2 är SitNGo dominans avsnitt. Syftet med detta avsnitt är att lära dig att använda Sit N Go turneringar för att bygga upp din bankrulle enkelt och stadigt. Jag lärde mig att iaktta andra spelare för att bestämma deras skicklighet snabbt, och dra nytta av okvalificerade spelare. Förstod jag skillnaden mellan att trycka från stora mörken och lilla mörken, och när exakt ska göra varje. Micon Hemligheter 2 är den mest kompletta Sit N Go av att jag har läst under de senaste två åren. Det omfattar alla tekniska och psykiska aspekter av spelet, och är mycket välskrivna. Du behöver för att hantera dina förväntningar att tjäna pengar på poker. Den Micon Secrets 2 guide kommer inte göra dig rik över en natt, och du behöver för att genomföra de metoder upprepade gånger för att tjäna pengar.

Slutligen i avsnitt 4 får du mer än 4 timmar video och ljud! I detta avsnitt kommer du lärt sig att hantera varje situation du möter. Du får också se Bryan Micon: s spel och hur han vunnit stora pengar på att spela poker.

Behärska Micon Secrets, behöver du för att fullt ut förstå guiden. Om du vill köpa Micon Secrets 2, skulle jag föreslår att du går igenom guiden flera gånger först. Lyckligtvis finns det bra ljud för dig att lyssna på om och om igen. Lyssna på ljud i Micon Secrets 2 är bara en stor upplevelse, och var ett genombrott för min poker skicklighet. Jag har kunnat vinna mer Sit N Gos och göra mer finalbord efter att ha använt strategierna i Micon Secrets 2. Den har vunnit mig mer pengar än jag någonsin hade gjort av poker, och är ett resultat av att lyssna på en beprövad framgångsrik spelare. Att lyssna på Bryan Micon är bara annorlunda från att lyssna till den genomsnittliga poker råd du får från andra guider.